viernes, 18 de septiembre de 2009

Benvinguts al racó!

Hola i benvinguts al blog de CENS. Un espai on podrem trobar documentació associada a la filosofia de 2n de batxillerat. Esperem que gaudiu del material que pròximament us oferirem. Gràcies, salut!

5 comentarios:

  1. Hola Nàdia i grup! Enhorabona, bloc creat. I molt xulo. M'encanta la imatge de Plató que heu posat. Ara que, quan donem Descartes què???, jajaja. Es canvia i en pau.
    Doncs, val, ara comencem a treballar. Jo vos seguisc i per al que necessiteu m'escriviu.
    Bon capde.

    ResponderEliminar
  2. Hostia, no m'en havia adonat que heu creat una enquesta! Molt bé, jaja. Ja he votat. He votat Plató, per allò de que estem donant-lo, però no n'estic massa convençut.
    Dew

    ResponderEliminar
  3. Paco!! Ara sols em queda agregar a les 3 xiques que falten, però serà quan tinga la seua direcció de correu...que ja l'estic esperant. Mira, no havia fet mai res d'açò, però m'ha agradat. Vaig investigant a poc a poc el que hi ha a veure si puc fer un blog serio però a la vegada diverit. Dew i gràcies

    ResponderEliminar
  4. Molt bé, Nadia. D'això es tracta, d'anar deprenent a utilitzar tecnologies web també per a educació: i divertir-se! Una cosa que pots fer es completar algo del teu perfil i penjar alguna foto. Quan es treballa en blogs de feina es convenient que cadascú emplene el seu perfil (per a identificar-se) i pose la foto.

    ResponderEliminar
  5. Eii, això no vol dir que hages de posar dades privades, com domicili, telèfon, etc. Això et recomane que no.

    ResponderEliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.